10 Immobles

Pis A Lloguer

Pis a SANTIAGO RUSIÑOL, Sant Miquel - Tres Torres

650/Mes Ref. 00809

L'ENCANT D'UN PIS A LES TRES TORRES.

Has pensat alguna vegada en viure a l'pis dels teus somnis a la zona de Les Tres Torres a 2 minuts de L'Estació de tren?

Doncs ara tens la teva OPORTUNITAT!

Un pis per entrar a viure, a 10 minuts de l'centri de Granollers.

Ningú s'hi podrà imaginar mai que dins de d'aquest piset, S'amaga tota una vida, la teva vida, la vida que tu has volgut viure...

Gaudeix de la tranquil·litat de Tres Torres i viu a el màxim l'ambient de Granollers Quan el teu vulguis.

AQUEST habitatge amb 3 habitacions olla ser el teu Niuet d'amor, per tu i per la teva Parella, per una família o si estàs sol i vols independitzar-te dels parells!

Fes servir la teva imaginació i Comença a decorar a els espais.

Un cop hi entris sentiràs com Fer el teu.

Truca'ns i parlem.

ESPAI CUBIC, LA TEVA IMMO.

Es fa constar que en el contracte de lloguer s'incorporen Totes els condiciones contractuals expressament requerides a la Llei 11/2020, de 18 de Setembre, de Mesures urgents amb Matèria de contenció de Rendes a els Contractes d'Arrendament d'habitatge i de modificació de la Llei 18/2007, de la Llei 24/15 i de la Llei 4/2016, Relatives a la protecció a l'dret a l'habitatge i aLS condicionants que han incidit en la determinació de de la renda contractual.

L'ENCANTO D'UN PIS A LES TRES TORRES.

Has pensat alguna vegada en viure al pis dels teus somnis en la zona de les Tres Torres a 2 minuts de l'estació de tren?

Doncs ara tens la teva oportunitat!

Un pis per entrar a viure, a 10 minuts de centre de Granollers.

Ningú es podrà imaginar mai que dins d'aquest pis, s'amaga tota una vida, la teva vida, la vida que tu has volgut viure...

Gaudeix de la tranquil·litat de Tres Torres i viu a l'màxim l'ambient de Granollers quan tu vulguis.

Aquest habitatge amb 3 habitacions pot ser el teu niuet d'amor, per a tu i la teva parella, per a una família o si estàs sol i vols independitzar dels pares!

Fes servir la imaginació i comença a decorar els espais.

Un cop entris sentiràs com fer-ho teu.

truca'ns i parlem.

ESPAI CUBIC, LA TEVA IMMO.

Es fa constar que en el contracte de lloguer s'incorporen totes les condicions contractuals expressament requerides a la Llei 11/2020, de 18 de Setembre, de mesures urgents amb matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge i de modificació de la llei 18/2007, de la llei 24/15 i de la llei 4/2016, relatives a la protecció a el dret a l'habitatge i als condicionants que han incidit en la determinació de la renda contractual.

 • 3 Dorm
 • 1 Bany
 • 67m²
Pis A Lloguer

Pis a GIRONA, L'Hostal - Lledoner

690/Mes Ref. 00813

 • 3 Dorm
 • 1 Bany
 • 91m²
Pis A Lloguer

Pis a Carrer de Roger de Flor, Instituts - Ponent

690/Mes Ref. 00812

 • 2 Dorm
 • 1 Bany
 • 70m²
Local A Lloguer

Local a Parets del Vallès

1.500/Mes Ref. VF0087

 • 317m²
Pis A Lloguer

Pis a Centre, Granollers

550/Mes Ref. 00765

 • 1 Dorm
 • 1 Bany
 • 25m²
Estudi / Loft A Lloguer

Estudi / Loft a Santa Anna, Centre

590/Mes Ref. 00776

 • 1 Bany
 • 28m²
Casa/Xalet independent A Lloguer

Casa/Xalet independent a Centre, Granollers

1.300/Mes Ref. 000805

LA CASA EMPORDANESA A EL CENTRE DE GRANOLLERS.

La casa m'acull, con los Seus racons i raconets, amb els Seves parets gruixudes, a els sostres amb Revoltons, la casa m'atrau Fins a l'fons de la meva ànima, arribo a la cuina i Sortir a l'jardinet em trenca el cor, a els meus ulls no donen l'abast per admirar el què veig.

Trec el cap i veig aquella escala tan típica de les masies. M'encanta, si M'encanta! A mesura que licita cap amunt, la casa no Deixa de sorprendre'm, habitacions súper ampliïs i amb el sol envaint els estances, ha noto l'escalfor.. .

Quin privilegi gaudir d'una casa de l'Empordà.. . Despertaaaaa estàs a Granollers.

Estem a l'centri de Granollers!

Es fa constar que en el contracte de lloguer s'incorporen Totes els condiciones contractuals expressament requerides a la Llei 11/2020, de 18 de Setembre, de Mesures urgents amb Matèria de contenció de Rendes a els Contractes d'Arrendament d'habitatge i de modificació de la Llei 18/2007, de la Llei 24/15 i de la Llei 4/2016, Relatives a la protecció a l'dret a l'habitatge i aLS condicionants que han incidit en la determinació de de la renda contractual.

LA CASA "EMPORDANESA" AL CENTRE DE GRANOLLERS

La casa em acull, amb els seus racons i raconets, amb les seves parets gruixudes, els sostres amb voltes, la casa m'atrau fins al fons de la meva ànima, arribo a la cuina i sortir a jardí em trenca el cor, els meus ulls no donen l'abast per admirar el que veig.

Sac el cap i veig aquella escala típica de les masies. M'encanta, ¡si m'encanta! A mesura que puja cap a riba, la casa no em deixa de sorprendre, habitacions súper àmplies i amb el sol envaint les estades, ja noto la caloreta.. .

Que privilegi gaudir d'una casa a "l'Empordà".. . Despiertaaaaaaa aquestes a Granollers.

Estem al centre de Granollers!

Es fa constar que en el contracte de lloguer s'incorporen totes les condicions contractuals expressament requerides a la Llei 11/2020, de 18 de Setembre, de mesures urgents amb matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge i de modificació de la llei 18/2007, de la llei 24/15 i de la llei 4/2016, relatives a la protecció a el dret a l'habitatge i als condicionants que han incidit en la determinació de la renda contractu.

 • 3 Dorm
 • 2 Banys
 • 160m²
Local A Lloguer

Local a Arago 518, La Sagrada Família

7.500/Mes Ref. LA1532

Local disponible en venda i / o lloguer al Carrer Cartagena de Barcelona. Cantonada amb carrer Aragó. Local amb una entrada principal a peu de carrer, per on s'accedeix a la recepció. Disposa de muntacàrregues per pujar a la primera planta. el local està adaptat per a discapacitats. la part posterior del local té gairebé 5 metres d'alçada, ideal per emmagatzematge. Sales de reunions, oficines, banys i estanaterias instal·lades. Disposa de 4 places d'aparcament a la mateixa finca.

 • 978m²