3 Immobles

Terreny / No urbanitzable A Venda

Terreny / No urbanitzable a Camí de sant valerià, Lliçà de Vall

65.000 € Ref. 08044

RUSTICUS

Rústic, un adjectiu que procedeix del vocable llatí rusticus, fa referència al que està vinculat al camp (el terreny que es troba fora d'una zona urbana i que permet desenvolupar tasques agrícoles).

Així en genèric sempre parlar d'un terreny rústic sembla molt poc desitjable, cert, comprar un terreny on la seva utilitat sigui conrear la terra, fer créixer verdures i fruits, o donar vida, pot semblar molt bucòlic i poc pràctic, però ¿Que és millor de viure la vida?

Un terreny rústic per fer vida i gaudir de tots els avantatges immediates que t'ofereix un molt bon terreny i una aposta de futur que t'està buscant.

  • 6.032m²
  • Terreny / No urbanitzable
Terreny / Urbanitzable A Venda

Terreny / Urbanitzable a Carrer de Sant Delfí 50, Lliçà de Vall

95.000 € Ref. JV40051

Aquest terreny urbanitzable es troba en Carrer Sant Delfí, 08185, Lliçà de Vall, Barcelona. És un terreny que té 832 m2.

Disposa de zona verda i solar.

  • 832m²
  • Terreny / Urbanitzable
Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Pinar, Lliçà de Vall

398.000 € Ref. PS1904

Preciosa casa en venda a la urbanització "El Sot dels nostris" de Lliçà de Vall. La casa es situa en una parcel·la de 600m² en dos nivells i doble entrada per a vehicles, una d'elles directament a l'garatge privat i una altra amb una petita rampa que et situa just a la porta d'accés principal de l'habitatge. La casa aquesta distribuïda tota en una planta, amb accés per la porta principal, que ens dóna pas a un ampli distribuïdor. Des d'allà podem accedir a la resta de dependències, les tres habitacions, una d'elles amb suitte i vestidor, i els dos banys complets (un d'ells amb banyera i l'altre amb dutxa). La cuina, tipus oberta a l'menjador, entrant a mà esquerra, la resta a mà dreta, quedant a la zona de la casa que no dóna al carrer, inclosos els dos banys complets, no hi ha cap dependència interior, totes tenen ventilació natural, amb tancaments d'alumini amb doble vidre i cambra d'aire. Des del saló menjador, accedim a la terrassa de l'habitatge, amb unes vistes espectaculars. La casa disposa de llar de foc, amb tancament de vidre. El sòl de l'habitatge és de parquet. La fusteria interior lacada en blanc. A la planta inferior de l'habitatge, a la qual podem accedir per una escala des de la mateixa vivenda o per l'accés dels cotxes, es troba el garatge, una sala de jocs que es pot convertir en habitació amb el seu propi bany independent, el safareig amb tub d'enviament de roba bruta que connecta amb la cuina, i un gran traster amb taller per poder fer bricolatge. Al garatge, amb capacitat per a dos vehicles, està instal·lada la caldera de la calefacció i aigua sanitària i el dipòsit de gasoil corresponent.

  • 3 Dorm
  • 3 Banys
  • 257m²