3 Immobles

Terreny / No urbanitzable En Venda

Terreny / No urbanitzable en Camí de sant valerià, Lliçà de Vall

65.000 € Ref. 08044

RUSTICUS

Rústic, un adjectiu que procedeix del vocable llatí rusticus, fa referència al que està vinculat al camp (el terreny que es troba fora d'una zona urbana i que permet desenvolupar tasques agrícoles).

Així en genèric sempre parlar d'un terreny rústic sembla molt poc desitjable, cert, comprar un terreny on la seva utilitat sigui conrear la terra, fer créixer verdures i fruits, o donar vida, pot semblar molt bucòlic i poc pràctic, però ¿Que és millor de viure la vida?

Un terreny rústic per fer vida i gaudir de tots els avantatges immediates que t'ofereix un molt bon terreny i una aposta de futur que t'està buscant.

  • 6.032m²
  • Terreny / No urbanitzable
Casa/Xalet independent En Venda

Casa/Xalet independent en Carrer del Mirador, Lliçà de Vall

365.000 € Ref. MV- MIRADOR C.

Casa a 4 vents en venda a la Urbanització el Mirador de Lliçà de Vall de 348 m², segons Cadastre. Construïda a l'any 1.980, en una parcel·la de 797 m², segons Cadastre, està distribuïda en dues plantes. La primera planta consta d'un acollidor saló - menjador de 50 m² amb llar de foc de llenya i amb sortida exterior a una terrassa de 10 m² amb extraordinàries vistes. Gran c
uina tipus office de 20 m², totalment equipada. 1 habitació doble de 15 m² amb armari encascat i 1 bany complet amb banyera. La segona planta consta de 4 habitacions dobles exteriors; 2 amb sortida a terrassa. 1 bany complet amb plat de dutxa. A la part inferior està el garatge amb capacitat per varios vehicles.
Els tancaments són d'alumini amb doble vidre. Els terres de terratzo. La calefacció és de Gas Natural. Té una caseta a la part posterior de la casa per a utilizar como traster, sala o estudi. Disposa d'una esplèndida piscina i jardí. Entorn immillorable. FORCADELL li ofereix assessorament i l'ajuda en les gestions per a l'obtenció de la hipoteca.
FINQUES FORCADELL, SLU AICAT 163 Anselm Clavé 88, Mollet del Vallés.

  • 5 Dorm
  • 2 Banys
  • 348m²
Casa/Xalet independent En Venda

Casa/Xalet independent en Pinar, Lliçà de Vall

415.000 € Ref. PS1904

Preciosa casa en venda a la urbanització "El Sot dels nostris" de Lliçà de Vall. La casa es situa en una parcel·la de 600m² en dos nivells i doble entrada per a vehicles, una d'elles directament al garatge privat i una altra amb una petita rampa que et situa just a la porta d'accés principal de l'habitatge. La casa aquesta distribuïda tota en una planta, amb accés per la porta principal, que ens dóna pas a un ampli distribuïdor. Des d'allà podem accedir a la resta de dependències, les tres habitacions, una d'elles amb suitte i vestidor, i els dos banys complets (un d'ells amb banyera i l'altre amb dutxa). La cuina, tipus oberta al menjador, entrant a mà esquerra, la resta a mà dreta, quedant a la zona de la casa que no dóna al carrer, inclosos els dos banys complets, no hi ha cap dependència interior, totes tenen ventilació natural, amb tancaments d'alumini amb doble vidre i cambra d'aire. Des del saló menjador, accedim a la terrassa de l'habitatge, amb unes vistes espectaculars. La casa disposa de llar de foc, amb tancament de vidre. El sòl de l'habitatge és de parquet. La fusteria interior lacada en blanc. A la planta inferior de l'habitatge, a la qual podem accedir per una escala des de la mateixa vivenda o per l'accés dels cotxes, es troba el garatge, una sala de jocs que es pot convertir en habitació amb el seu propi bany independent, el safareig amb tub d'enviament de roba bruta que connecta amb la cuina, i un gran traster amb taller per poder fer bricolatge. Al garatge, amb capacitat per a dos vehicles, està instal·lada la caldera de la calefacció i aigua sanitària i el dipòsit de gasoil corresponent. A la zona frontal de la casa hi ha instal·lada una piscina.

  • 3 Dorm
  • 3 Banys
  • 257m²