3 Immobles

Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a passatge fluvia, Lliçà de Vall

95.000 € Ref. 01875

GAUDEIX Construint CASA TEVA.

Us Heu Parat mai a pensar com seria la Vostra casa ideal?

És veuen AQUEST Terreny de forma lleugerament triangular, cantoner de 835 m2 on és olla construir una casa d'uns 170 m2.
Seria una casa sense pretensions, ni grandeses, sense feina, sense espais que no s'utilitzen mai, senzilla PERÒ amb Totes els comoditats,... si el teu ets d'aquests que ets pràctic, Necessites espais acollidors, i t'imagines dins de la teva llar amb els mesures justes, però espectacularment aprofitada, amb caràcter, AQUEST és el teu Terreny!

AQUEST Terreny està esperant una persona que vulgui construir el su futur, su llar, su nova vida; adjuntem 1 projecte factible i fàcil, pensat per tu que et vols sentir superacollit Quan obris la porta de casa teva.

L'arquitecte Proposa:

Una planta Baixa amb aparcament per 2 cotxes o una sala polivalent.
Una primera planta amb menjador, cuina, habitació i 1 bany.
Una Segona planta amb 1 terrassa espectacular i Una altra habitació amb bany.

El Projecte s'adjunta amb el Terreny sense cap compromís d'edificar, ni de seguir el projecte proposat... PERÒ AIXÍ de seguida us feu una idea de dimensions i possibilitats de la Vostra futura llar.

Anem a veure l?

GAUDEIX CONSTRUINT CASA TEVA.

Us heu parat mai a pensar com seria la vostra casa ideal?

Es ven aquest terreny de forma lleugerament triangular, cantoner de 835 m² on es pot construir una casa d'uns 170 m².
Seria una casa sense pretensions, ni grandeses, sense feina, sense espais que no s'utilitzen mai, senzilla però amb totes les comoditats,... si tu ets dels pràctics, necessites espais acollidors, i t'imagines dins de la teva llar amb les mesures justes, però espectacularment aprofitada, amb caràcter, aquest és el teu terreny!

Aquest terreny està esperant una persona que vulgui construir el seu futur, la seva llar, la seva nova vida; adjuntem un projecte factible i fàcil, pensat per a tu que et vols sentir super acollit quan obres la porta de casa teva.

L'arquitecte proposa:

Una planta Baixa amb aparcament per a 2 cotxes o una sala polivalent.
Una primera planta amb menjador, cuina, habitació i un bany.
Una segona planta amb una terrassa espectacular i una altra habitació amb bany.

El projecte s'adjunta amb el terreny sense cap compromís d'edificar, ni de seguir el projecte proposat... però així de seguida us feu una idea de dimensions i possibilitats del vostre futur llar.

Anem a veure-ho?

  • 832m²
  • Terreny / Urbà (solar)
Terreny / No urbanitzable A Venda

Terreny / No urbanitzable a Camí de sant valerià, Lliçà de Vall

45.000 € Ref. 08044

RUSTICUS

Rústic, un adjectiu que procedeix del vocable llatí rusticus, fa referència al que està vinculat al camp (el terreny que es troba fora d'una zona urbana i que permet desenvolupar tasques agrícoles).

Així en genèric sempre parlar d'un terreny rústic sembla molt poc desitjable, cert, comprar un terreny on la seva utilitat sigui conrear la terra, fer créixer verdures i fruits, o donar vida, pot semblar molt bucòlic i poc pràctic, però ¿Que és millor de viure la vida?

Un terreny rústic per fer vida i gaudir de tots els avantatges immediates que t'ofereix un molt bon terreny i una aposta de futur que t'està buscant.

usos permesos: . - agrícola, magatzem agricola, vivers i hibernacles, casetes eines i coberts. - ús industrial, primera categoría, vinculat a la producción agrícola ( tallers de reparacio ). - No és admes l´ús d´habitatge no rural

truca ns i ane m a veure l!
Espai Cubic 938796470.

  • 6.032m²
  • Terreny / No urbanitzable
Casa/Xalet aparellat A Venda

Casa/Xalet aparellat a santa natalia, Lliçà de Vall

335.000 € Ref. 01876

AQUÍ ÉS VIU de conya.

Quan varem preguntar a l'actual a propietària que destacaria de casa su...li va Sortir de l'anima un: "aqui és viu de conya"

Ja podriem acabar la descripció perqué els Seves paraules resumeixen exactament el su sentiment.
És viu de conya a AQUESTA casa, te 1 cuina que si olla menjar, 1 menjador gran amb llar de foc a les tardes d'hivern i uns finestrals que donen a l'jardí on cada dia tens una postal per admirar.
El jardí amb barbacoa, porxo per els sobretaules i la Possibilitat de fermen te la piscina!

A la planta de nit els 4 habitacions per distribuir segons els Teves necessitats; 3 banys...mare meva quina pasadaaaaaa, perfecte per Tenir espai per a tota la família a primera hora del el matí.
Dues habitacions amb sortida a les Seves terrasses donis d'allà els vesteixes són espectaculars.

Si encara Necessites més espai tens unes golfes que estan per descobrir a la planta de dalt ia la planta de baix tens el garatge i quin garatge, amb uns armaris per Tenir ho tot endreçat, que voleu taula de ping-pong cap problema también hi cap , que tens Estris de el jardí dons también a els pots Endreçar.
La Sortida de sol per la part de davant i els pals de sol per darrera són 1 espectacle diari de lo qual podreu Gaudir sense Sortir de casa teva.

Us animo a Gaudir d'aquesta experiència plena d'amor i bones sensacions...
A AQUESTA casa SI HI VIU de conya.

FITXA TÈCNICA :.
- calefacció elèctrica per terra.- radiador a l'bany.-menjador i habitació amb bomba de calor / fred.-persianes Elèctriques.-descalcificador Acabat d'estrenar.-finestres climàtic.-mosquiteres.-llar de foc

AQUÍ ES VIU de conya.

Quan vam preguntar a l'actual propietària que destacaria de casa seva.li va sortir de l'ànima un: "aquí es viu de conya"

Ja podríem acabar la descripció perquè les seves paraules resumeixen exactament el seu sentiment.
Es viu de conya en aquesta casa, té una cuina que es pot menjar, un menjador gran amb llar de foc per a les tardes d'hivern i uns finestrals que donen a jardí on cada dia tens una postal per admirar.
El jardí amb barbacoa, porxo per a les sobretaules i la possibilitat de fer-te la piscina!
A la planta de nit les 4 habitacions per distribuir segons les teves necessitats; 3 banys...mare meva quina pasadaaaaaa, perfecte per tenir espai per a tota la família a primera hora del matí.
Dues habitacions amb sortida a les seves terrasses des d'allà les vistes són espectaculars.
Si encara necessites més espai tens unes golfes que està per descobrir a la planta de dalt ia la planta de baix tens el garatge i què garatge, amb uns armaris per tenir el tot ordenat, que teniu taula de ping-pong cap problema també és possible, que tens estris de jardí també els pots guardar.
La sortida de sol per la part de davant i les postes de sol per darrere són un espectacle diari de el qual podreu gaudir sense sortir de casa teva.

Us animo a gaudir d'aquesta experiència plena d'amor i bones sensacions...
En aquesta casa ES VIU de conya.

FITXA TÈCNICA :.- calefacció elèctrica per terra.- radiador al bany.menjador i habitació amb bomba de calor / fred.-persianes elèctriques.-descalcificador acabat d'estrenar.-finestres CLIMALIT.-Mosquiteres.-Llar de foc.

  • 4 Dorm
  • 3 Banys
  • 180m²