3 Immobles

Casa/Xalet independent A Venda

Casa/Xalet independent a Carrer Pineda, Lliçà de Vall

495.000 € Ref. 1975-266

Estàs buscant una casa d'alt standing?
Us presentem un habitatge amb acabats de gran qualitat a Lliçà de Vall, a urbanització Ca l'Esteper, zona molt tranquil·la.
Habitatge unifamiliar aïllat amb 424m² construïts (segons cadastre), 294m² útils, en una parcel·la de 799m².
Entrant per la porta principal, a peu de carrer, trobem un vestíbul amb armaris de paret, pujant les escales, a la planta principal, trobem un ampli saló-menjador de 40 m² amb xemeneia de marbre i amb accés directe a una àmplia terrassa 17m² amb vistes a Montserrat. En aquesta mateixa planta hi trobem 2 habitacions dobles i una suite de 21m² amb bany complet de 6m². En aquesta mateixa planta hi ha un altre bany complet i cuina àmplia de 18 m² per poder menjar en família o
amb amics, amb sortida directa a la piscina, que disposa d'una tanca de seguretat, amb zona de barbacoa i un fantàstic porxo de fusta on gaudir menjant els dies assolellats.
Pujant a la següent planta, trobem 3 habitacions dobles amb sostres golfes de fusta, bany complet amb lluerna i sortida a terrassa solàrium amb molta intimitat de 19 m² i unes boniques vistes també a Montserrat.
La casa té un ampli garatge per a 5 cotxes amb accés directe a la casa. A la mateixa zona de garatge hi ha una cambra de maquines i una altra com a rebost.

Característiques:

Calefacció a gasoil, amb radiadors a totes les estances, fusteria interior de cirerer, fusteria exterior d'alumini, Porta principal de seguretat, porta garatge motoritzada i 4 dipòsits d'aigua addicionals amb 2.000 litres per a la casa i 2.000 litres per al jardí, exterior amb paviment imprès.

La casa té a prop parada d´autobús, supermercats i col·legi.
Espectacular casa a 25 minuts de Barcelona ia uns 7 minuts a la C-17.

VINE A VEURE-LA, T'AGRADARÀ!

  • 6 Dorm
  • 3 Banys
  • 424m²
Terreny / Urbà (solar) A Venda

Terreny / Urbà (solar) a passatge fluvia, Lliçà de Vall

88.000 € Ref. 01875

GAUDEIX Construint CASA TEVA.

Us Heu Parat mai a pensar com seria la Vostra casa ideal?

És veuen AQUEST Terreny de forma lleugerament triangular, cantoner de 835 m2 on és olla construir una casa d'uns 170 m2.
Seria una casa sense pretensions, ni grandeses, sense feina, sense espais que no s'utilitzen mai, senzilla PERÒ amb Totes els comoditats,.. . si el teu ets d'aquests que ets pràctic, Necessites espais acollidors, i t'imagines dins de la teva llar amb els mesures justes, però espectacularment aprofitada, amb caràcter, AQUEST és el teu Terreny!

AQUEST Terreny està esperant una persona que vulgui construir el su futur, su llar, su nova vida; adjuntem 1 projecte factible i fàcil, pensat per tu que et vols sentir superacollit Quan obris la porta de casa teva.

L'arquitecte Proposa:

Una planta Baixa amb aparcament per 2 cotxes o una sala polivalent.
Una primera planta amb menjador, cuina, habitació i 1 bany.
Una Segona planta amb 1 terrassa espectacular i Una altra habitació amb bany.

El Projecte s'adjunta amb el Terreny sense cap compromís d'edificar, ni de seguir el projecte proposat.. . PERÒ AIXÍ de seguida us feu una idea de dimensions i possibilitats de la Vostra futura llar.

Anem a veure l?

GAUDEIX CONSTRUINT CASA TEVA.

Us heu parat mai a pensar com seria la vostra casa ideal?

Es ven aquest terreny de forma lleugerament triangular, cantoner de 835 m² on es pot construir una casa d'uns 170 m².
Seria una casa sense pretensions, ni grandeses, sense feina, sense espais que no s'utilitzen mai, senzilla però amb totes les comoditats,.. . si tu ets dels pràctics, necessites espais acollidors, i t'imagines dins de la teva llar amb les mesures justes, però espectacularment aprofitada, amb caràcter, aquest és el teu terreny!

Aquest terreny està esperant una persona que vulgui construir el seu futur, la seva llar, la seva nova vida; adjuntem un projecte factible i fàcil, pensat per a tu que et vols sentir super acollit quan obres la porta de casa teva.

L'arquitecte proposa:

Una planta Baixa amb aparcament per a 2 cotxes o una sala polivalent.
Una primera planta amb menjador, cuina, habitació i un bany.
Una segona planta amb una terrassa espectacular i una altra habitació amb bany.

El projecte s'adjunta amb el terreny sense cap compromís d'edificar, ni de seguir el projecte proposat.. . però així de seguida us feu una idea de dimensions i possibilitats del vostre futur llar.

Anem a veure-ho?

  • 832m²
  • Terreny / Urbà (solar)
Terreny / No urbanitzable A Venda

Terreny / No urbanitzable a Camí de sant valerià, Lliçà de Vall

45.000 € Ref. 08044

RUSTICUS

Rústic, un adjectiu que procedeix del vocable llatí rusticus, fa referència al que està vinculat al camp (el terreny que es troba fora d'una zona urbana i que permet desenvolupar tasques agrícoles).

Així en genèric sempre parlar d'un terreny rústic sembla molt poc desitjable, cert, comprar un terreny on la seva utilitat sigui conrear la terra, fer créixer verdures i fruits, o donar vida, pot semblar molt bucòlic i poc pràctic, però ¿Que és millor de viure la vida?

Un terreny rústic per fer vida i gaudir de tots els avantatges immediates que t'ofereix un molt bon terreny i una aposta de futur que t'està buscant.

usos permesos: . - agrícola, magatzem agricola, vivers i hibernacles, casetes eines i coberts. - ús industrial, primera categoría, vinculat a la producción agrícola ( tallers de reparacio ). - No és admes l´ús d´habitatge no rural

truca ns i ane m a veure l!
Espai Cubic 938796470.

  • 6.032m²
  • Terreny / No urbanitzable