Especialitzades al Vallès Oriental i Occidental

La teva immobiliària en exclusiva a Granollers

#latevaimmo

A Espai Cubic no som una immobiliària qualsevol, treballem en EXCLUSIVA i tenim les nostres eines per assolir els desitjos dels nostres clients perquè la seva experiència sigui el màxim satisfactori possible.

Venda i lloguer

Assessoria jurídica

Gestió de patrimoni

Gestió d'hipoteques

Màrqueting

Homestaging

Audiovisuals

Reformes

Qui som

Des del 2006 t’acompanyem, assessorem, compartim i vivim les teves emocions plegats

Vam fundar la immobiliària l’any 2006 amb l’objectiu d’acompanyar als nostres clients en el camí de vendre, comprar o llogar el seu habitatge. Sempre ens hem mirat els habitatges com una part molt important de les nostres vides. Per això intentem que el nostre segell personal de sinceritat impregni els nostres agents.

Testimonis

«La veritat és que hem tingut una atenció i una gestió de compra de vivenda immillorable. Han estat atentes, eficients i en tot moment disponibles per donar-nos un cop de mà en tot el que ens ha fet falta. Sens dubte tornaríem a repetir amb elles.»

Noemí

«Ens han llogat un pis i ha anat tot perfecte amb l’Olga, super atenta i resolutiva. El mateix dia ja vam fer el tracte i en 4 dies ja teníem les claus del pis. Estem encantats.»

Juani

«Immobiliària 100% de confiança, tracte molt humà i comprensió per les situacions personals. Quan em toqui moure’m per comprar pis sens dubte serà la primera immobiliària on trucaré.»

Aleix

Portals on publiquem

Vols vendre o llogar el teu pis?

Estarem encantades d’ajudar-te en tot allò que estigui a les nostres mans perquè la teva experiència sigui inoblidable.

93 879 64 70
espaicubic@espaicubic.com
C/ Joan Prim, 65 (local), 08401 Granollers
@espaicubic

12 + 9 =

Obrir xat
Hola! 👋
En què et podem ajudar?