Masia Rural Can Bachs

Històries de vida, Masia Can Bachs

La història no és només un cúmul d’anys sinó també l’acumulació d’experiències; en aquesta Masia hi ha autèntiques històries de vida i la vida fa moltes voltes, els projectes comencen, es desenvolupen i al final canvien o s’acaben. Aquesta Masia comença amb un projecte molt potent de Turisme Rural, s’ha desenvolupat i ara els propietaris volen fer un canvi de vida i aquest projecte tan interessant busca algú que vulgui continuar i vulgui aprofitar tot el recorregut que li queda per davant.

Característiques generals

Superfície 424 m2
Parcel·la 3.000 m2
8 habitacions
7 banys
Plaça de pàrquing a la mateixa finca
Llar de foc
Traster
Jardí

995.000 €

Informació de la casa

Et busca en tu, que vols també un canvi de vida, que necessites un nou projecte, que vols desenvolupar el màxim potencial d’aquesta Supermasia rural, amb tots els permisos d’allotjament rural, en ple funcionament demostrable i que necessita algú com tu per poder gaudir daquest treball tan bonic!

Trobar una casa com aquesta només és a l’abast d’uns quants de privilegiats, només unes poques persones ho aconsegueixen i tu pots ser el següent; i aquesta casa s’adapta a les voltes de la vida…

Pots deixar la Masia tal com està, pots ampliar-la, tornar a construir, refer les distribucions; un habitatge que és una meravella per si mateix, sembla tret d’una revista de decoració. però que en el futur serà allò que tu vulguis que sigui.

CARACTERÍSTIQUES:

– MASIA CATALANA del segle XIII amb jardí, una bassa de pedra, al paratge natural del Montseny, al costat de l’Alsina de Can Bachs a Sant Pere de Vilamajor.

– L’Espai té un habitatge principal de 424 m2; actualment dividida en 4 habitacions totes amb bany propi + 1 apartament independent dins de la vivenda principal.

– A banda tenim una altra construcció «el paller» que és un altre apartament de 75 m² amb 2 habitacions i bany que funciona fora de la masia principal.

-Pàrquing exterior.

La finca està equipada amb: pou d’aigua i dipòsits d´aigua potable, depuradora, reg automàtic que reutilitza l´aigua de la pluja, Subministra elèctric, calefacció.

– Zones enjardinades.

– Està funcionant actualment com a allotjament turístic en la modalitat de Casa Rural (amb el corresponent número de registre), però el seu disseny actual i la distribució dels espais construïts permet un plantejament de casa unifamiliar.

Moltes històries viscudes i moltes encara hi poden viure!

T’agrada aquest habitatge?

Contacta’ns, estarem encantades d’oferir-te una primera visita!

93 879 64 70
espaicubic@espaicubic.com
C/ Joan Prim, 65 (local), 08401 Granollers
@espaicubic

Obrir xat
Hola! 👋
En què et podem ajudar?