Casa a Can Palots

Àtic amb vistes a Can Palots

Situat a Can Palots, la zona de Canovelles que agrada a tothom perquè és la zona on els habitatges són tots de nova construcció, estàs en contacte amb la natura, els carrers són amples i respires aire pur i tens moltíssima vida de restaurants, cafeteries, supermercats, escoles i fins i tot una zona esportiva i l’Ajuntament. Una situació perfecte!

Característiques generals

Superfície 100 m2
4 habitacions
2 banys
Plaça de pàrquing a la mateixa finca
Zona comunitària
Construcció 2005
Calefacció i aire acondicionat

270.000 €

Informació de la casa

I el pis, què dir del pis modern, actual, reformat de dalt a baix i fins a les entranyes, necessita una família que tingui un projecte de vida i que vulgui fer-ho en un habitatge còmode i practica per començar-lo a gaudir, saben que el millor està per arribar!

Un pis gran amb 4 habitacions, per tenir intimitat cada membre de la família i 2 banys! Una bona sortida i moltíssimes vistes. I no et preocupis per l’aparcament, ja que tens una superplaça per a cotxe a la mateixa finca inclosa al preu.

Ja t’imaginem amb aquella il·lusió de posar-ho tot al teu gust a poc a poc, conèixer els veïns i descobrir com es viu de bé a Can Palots, truca’ns i ho veurem!

Pertanyem a VIA XARXA, MLS immobiliària del Vallès Oriental. Associació d’Agències Immobiliàries, que col·laboren a la gestió de venda d’habitatges. Pel propietari, treballar amb una agència de VIA XARXA, us suposa ampliar opcions de venda i agilitzar la gestió. Per a les agències és aportar valor als seus clients i facilitar les operacions de compravenda dels immobles. Si vols més informació, parla amb nosaltres.

T’agrada aquest habitatge?

Contacta’ns, estarem encantades d’oferir-te una primera visita!

93 879 64 70
espaicubic@espaicubic.com
C/ Joan Prim, 65 (local), 08401 Granollers
@espaicubic

5 + 13 =

Obrir xat
Hola! 👋
En què et podem ajudar?