Serveis

Màrqueting immobiliari

Treballem amb les xarxes socials més exitoses del mercat i utilitzem les últimes tecnologies per impactar al client potencial amb contingut atractiu i interessant. 

El nostre màrqueting immobiliari és únic!

Mostrar el dia a dia del nostre equip amb transparència ens apropa al nostre públic. Per això publiquem diàriament les novetats d’habitatges en venda o lloguer que tenim disponibles així com les novetats del despatx i informació d’interès.

Les xarxes socials són una eina fonamental de venda. Ensenyem en directe i amb detall els nostres immobles, amb explicacions en primera persona per part de les nostres agents. Realitzem fotografies, vídeos i tours virtuals 360º per fer més atractius els anuncis dels habitatges.

Però el màrqueting no s’acaba aquí! Tenim un valor afegit. El nostre servei d’homestaging és una peça clau per accelerar la venda d’un immoble. Millorem la seva imatge i conquistem al potencial comprador fent que senti com seria viure en aquella llar.

LA NOSTRA PROPOSTA DE MÀRQUETING IMMOBILIARI

Homestaging

Vols vendre més ràpidament i al millor preu el teu habitatge? Conquistem al potencial comprador millorant la imatge de l’habitatge sense obres.

Audiovisuals

Realitzem fotografies professionals i tours virtuals 360º perquè els potencials compradors coneguin fins al detall les avantatges del teu habitatge.

Xarxes socials

Treballem amb les xarxes socials més populars del mercat per impactar al client potencial amb contingut atractiu i interessant.

Reformes

Vols incrementar el preu de venda del teu pis? Et desenvolupem un projecte de reforma, te’l financem i executem el procés.

Vols vendre o llogar el teu pis?

Estarem encantades d’ajudar-te en tot allò que estigui a les nostres mans perquè la teva experiència sigui inoblidable.

93 879 64 70
espaicubic@espaicubic.com
C/ Joan Prim, 65 (local), 08401 Granollers
@espaicubic

Obrir xat
Hola! 👋
En què et podem ajudar?